Utbildningar

Vårt utbildningsutbud utvecklas kontinuerligt. I menyn till vänster ser du våra utbildningskoncept för deltagare från olika organisationer just nu. Har du andra önskemål än det som beskrivs här, så hör av dig till oss. Vi genomför ofta uppdragsutbildningar skräddarsydda efter kundens behov, så hör av dig till oss för att veta mer om det.

Några exempel på utbildningskoncept vi har är "Facilitering av utvecklingsprocesser", "Chefen som coach (coachande ledarskap)", "Chefen som samtalsledare" (Att göra det svåra samtalet lättare), "Bättre möten", "Chefen som konflikthanterare" och "Klart ledarskap".

Du hittar våra aktuella öppna utbildningar och seminarier HÄR Där ser du hela Feelgoods utbud, och kan också anmäla dig. Välj Region mitt för att hitta de utbildningar och seminarier vi håller hos oss i Uppsala.

Vi genomför också ofta utbildningar skräddarsydda efter kundens behov, Kontakta oss gärna så kan vi berätta mer om det och tänka tillsammans med dig vad som kan bli bäst för just er verksamhet.

Logga in