Bättre möten


- en fullspäckad halvdagskurs i mötesledning

Om kursen: Den här kursen ger dig en verktygslåda när det gäller att hålla APT, planeringsmöten och andra möten du leder i din arbetsvardag. Kursen kräver inga förkunskaper.

Du kommer att få:
• Ett ramverk som minskar dina förberedelser inför mötet
• Verktyg för fokusering och effektiv diskussion så att du uppnår större resultat
• Du och dina medarbetare är mer nöjda med era möten

Målgrupp: Kursen riktar sig till chefer på alla nivåer, HR, samt arbetsledare/projektledare där möten är en del av ditt ledarskap.
Tid: Datum är ej satt ännu, men du är välkommen med en icke bindande intresseanmälan, så hör vi av dig när datum är spikade.
Plats: Uppsala Chefsforums lokaler på Rundelsgränd 3C
Pris: 3 500 kr exkl. moms

Tillval: Du kan välja att köpa till 3 coachingstillfällen för att efter kursen säkerställa ditt eget fortsatta lärande. Vi erbjuder även möjligheten till feedback på ditt mötesledarskap. Detta innebär att vi som kursledare/coacher kan medverka som observatör på ett av dina möten och därefter ge dig kvalificerad feedback. Vi lyfter fram både dina styrkor och utvecklingsområden som mötesledare.

Vårt arbetssätt: Vi på Uppsala Chefsforum är alla organisationskonsulter och chefscoacher. Vi arbetar utifrån ett systemiskt förhållningssätt. Våra metoder är väl beprövade och bygger på forskning om effektiv mötesledning samt positiv psykologi.

Välkommen att anmäla ditt intresse!

Mail: info@uppsalachefsforum.se
Tel. 018-430 32 00 (vxl.)
www.uppsalachefsforum.se
Login