Kostnadsfria seminarier

Vi erbjuder emellanåt seminarier eller webinarier som är kostnadsfria och ger dig möjlighet att fylla på kunskap och reflektera kring ett aktuellt tema tillsammans med andra.

Vi vill ha en aktiv dialog med chefer, ledare och HR kring vilka teman ni önskar få inspiration och utbyte kring, så vi välkomnar alltid idéer kring detta - hör av dig om du vill ge oss något medskick inför våra seminarier under 2023!

Nästa kostnadsfria seminarium:

Är du en av alla chefer/ledare som har en strävan efter att leda med tillit samt främja en hög grad av engagemang, delaktighet och medledarskap hos dem du leder? Har du också märkt hur svårt det kan vara i praktiken?

Hur kan kunskap tas tillvara ännu bättre i dagens organisationer? Hur kan medarbetarnas motivation och potential frigöras i högre grad? I dagens alltmer komplexa arbetsliv behöver medarbetare i hela organisationen i större utsträckning kunna hantera nyckelfrågor kring problemlösning, utveckling, lärande, trivsel och hållbarhet. Annika Gistvall och Johanna Rådeström, författare till boken "Tillit och medledarskap – handbok för chefer” förmedlar aktuella kunskaper från sin alldeles nytryckta bok på detta tema. Medledarskap beskrivs som en konkretisering av det tillitsbaserade ledarskapet och visar hur medarbetare i ökad utsträckning kan ta utvidgat ansvar för verksamheten som helhet.

Frukostseminariet, ett fysiskt och ett digitalt, riktar sig till chefer, ledare och HR, och hålls av Uppsala Chefsforum, som sedan början av 2022 är en del av Feelgood och ingår i affärsområdet organisation och ledarskap. Seminariet går igenom förutsättningar och verktyg för ökat ansvarstagande och handlingsutrymme hos medarbetare, samt hur vanliga fallgropar kan undvikas.

12 maj - Fysiskt hos Uppsala Chefsforum
08:00-08:30 Frukost
08:30-09:30 Seminarium
09:30-10:00 Fortsatt mingel och diskussion för de som vill stanna kvar en stund

24 maj - Digitalt via Zoom
08:30-09:30 Seminarium
09:30-10:00 Möjlighet för frågor och diskussion för de som vill stanna kvar en stund

Anmälan
Anmäl dig senast 4 maj resp. 17 maj genom att klicka här:
ANMÄLAN

Tipsa gärna dina kollegor också. Seminariet är kostnadsfritt. Har du frågor så hör av dig till uppsala@feelgood.se.

Varmt välkommen!

Logga in