Välkommen till
Uppsala Chefsforum

UTVECKLAS SOM CHEF OCH LEDARE I UPPSALA

Vi är Uppsala Chefsforum. Vi finns här för chefer, ledningsgrupper och HR som vill ta sin organisation till nästa nivå.

Till oss kan du komma för reflektion, diskussion och inspiration. Alltid med ledarskap i fokus och alltid mot tydliga uppsatta mål. För det är då den bästa utvecklingen sker.

Vi håller också i utbildningar för professionella coacher och processledare.

Uppsala Chefsforum är en mötesplats för utveckling som kännetecknas av energi, inspiration och kompetens.

Varmt välkommen till oss!Läs mer om oss!
I Upsala Nya Tidning kan du få veta mer om hur vi ser på betydelsen av ett gott feedback-klimat för arbetsmiljö och resultat.
I Enterprise Magazine finns en artikel om Uppsala Chefsforum. Där kan du läsa mer om vad vi erbjuder och vad vi brinner för!
Vi erbjuder:

Coaching
Ledningsgruppsutveckling
Processledning
Systemiska verktyg
Utbildningar

Aktuellt


- Välkommen på något av våra frukostseminarier i vår! 15/2 - Tillitsbaserat ledarskap, 12/4 - Transformerande ledarskap. Kostnadsfritt och frukost ingår, föranmälan krävs.

- Det går nu att anmäla sig till nästa omgång av det välrenommerade ledarutvecklingsprogrammet "Klart ledarskap"! Kursdatum 6, 11, 20, 21 mars 2019. Läs mer här: Klart ledarskap
Om du är sugen på att anmäla dig, men vill veta mer först, så är du välkommen på vår kostnadsfria informationsträff den 22/1 kl 16-17. Föranmälan till info@uppsalachefsforum.se

- Nästa kursomgång för vår populära utbildning "Facilitering av utvecklingsprocesser – en verktygslåda för dig som är chef/ledare": 16/5 och 5/9 2019 är datumen för dag 1 resp. 2. (Kursen hette tidigare "Chefen som processledare") Läs mer här: Facilitering av utvecklingsprocesser (f.d. Chefen som processledare)

- Vill du utvecklas i ditt mötesledarskap? Välkommen på en fullspäckad halvdagskurs - "Bättre möten" - förmiddagen den 30/1 2019.

Blev du nyfiken? Hör av dig till info@uppsalachefsforum.se med dina frågor eller din anmälan!  
Login